Monday, January 13, 2014

Running with the monkeys


Otsustasin eile trennivõimalustega tutvuda.
Minu õnneks on Bukit Batok Nature Park 2km kaugusel. Paras jalutuskäik/sörk kohale:) Enne minekut tutvusin pargi reeglitega (tegelikult otsisin kaarti) ja sattusin sellise hoiatuse otsa:

"When approached by the monkeys, you should look down and walk at least 1.5 metres away from them. Do not look into their eyes or bare your teeth as these are signs of aggression and challenge.
Keep food and snacks in haversacks and not in plastic bags. Do not eat in the presence of monkeys."

 Mõnus munakivitee viis läbi tiheda troopilise tihniku ja esimese piknikuplatsi juures kohtusin ka juba pärdikutega. Hiljem nägin kuidas üks neist kuklit sööva naise suunes tormas nii, et ta hirmust saia pärdikule viskas. Koheselt hüppasid tihnikust veel ligikaudu 15 näljast pärdikut välja.

Pargi kõige kütkestavam osa oli aga siiski see koht. You have to see it to believe it!

Selle imeilusa tiigi kõrval oli ka treeningplats juhtnööridega, kus saab prügikastist kilekotte välja kiskuvaid pärdikuid vaadeldes natuke kõhulihaseid treenida või lõuda tõsta.

Pargist tagasi jalutades avastasin, et kodu kõrvaltänavas on Community Centre. Uurisin, mida pakutakse ja leidsin - jooga, pilatesele ja .....Chinese ink painting! Peab proovima:) Seal pakutakse veel palju huvitavat nagu Western flower arrangement, hot glue crafts, new year baking workshop, vegetarian noodle cooking, ja recreational karaoke pop singing. So many choices so little time!

2 comments:

  1. njaaa… need ahvid vabas looduses ei tundu kõige lahedamad tegelased… aga sa võiks võtta neid kokanduskoolitusi… need võivad olla väga lahedad! - nomnom:)

    ReplyDelete
  2. Parki tuleb lihtsalt minna saiata!

    ReplyDelete