Wednesday, January 22, 2014

Mis selle joogi sees nüüd oli?



Enamasti ma toidust pilte ei tee, sama lugu joogipoolisega. Singapuri reis on aga erand. Tänu sellele saangi seniseid maitseelamusi värviliste illustratsioonidega kirjeldada.

Vikerkaare lõpus on vist midagi sellist.
Samast letist krabangi peaaegu iga päev ühe joogi - tavaliselt värvi järgi. Oletan, et enamus on delissiöööz!


Tegelikult ei mäleta, aga tahaks öelda mango

Dragonfruit

Maasikas

Ainukesed mis, mind ettevaatlikuks on teinud, on üks jook avokaadost, mis tundub rammus ja mitte just eriti värskendav ja teine on suht läbipaistev vedelik kus ulbivad sees kruubid/tangud. Küll ma jõuan ka kunagi need ära proovida.


Tööjuures kohvimasinat pole. On kuum vesi ja väiksed pakid keemiaaga. Muidugi tuli jälle proovida - kohalik tee piimaga. Minu jaoks natuke liiga magus aga muidu meenutab küll britilikku piiimaga teed. 

Authentic Straits Asian Instant Foam Drink
Seda, kuidas kohvi take-away välja näeb illustreerisin juba postituses - Mis see veel on?

Nädalavahetusel kaubanduskeskuse toidusaalis (hawker center/food court) nägin kuidas neid suuri suhkruroovarsi mahlapressist läbi aeti. Minu ees olevad inimesed ka võtsid just seda jooki. Tundus populaarne - pidin proovima. Mahl meenutas kasemahla kuid oli tugevama maitsega ja suht magus. Nüüd kui proovitud, siis rohkem seda ei võtaks.
Sugarcane drink
Töökaaslased veel soovitasid Bubble tea'd. See jook oli mulle juba tuttav New Yorgi aegadest, kus sai seda Hiinalinnas proovitud. Mõnusad pehmed tapioca pallikesed on siis see oluline osa, sest vedeliku (kohvi või tee) ja maitse saad juba ise valida.

Bubble tea
Got Milk?
PS. Piim on siin suhteliselt kallis - liiter kuskil 5 SDol ringis. Aga piimalett on suur ja lai, sest kõik piima meenutavad laktoosivabad valged vedelikud tuleb ära mahutada. Ühele lisatud vitamiine, teisel vähe rasva, kolmandal omegad jne.








No comments:

Post a Comment