Thursday, March 13, 2014

Singapore Sling


Mis see veel on - oli minu esimene küsimus. Siis tuli välja, et Ewald polnudki seda ise välja mõeldnud, vaid tegemist on Singapuri turistimagnetiga.

Sling ise on kokteil, mille originaalversiooni pakutakse Raffles hotelli kompleksis Long baaris.

Raffles hotell on nime saanud härra Raffles järgi, kesasutas Singapuri 1819. Hotell on nime vääriline ja on läbi aegade ka tuba pakkunud kuulsustele - seal hulgas ka Hemingway.

Viimasest rääkides...
Long baari astudes oli tunne nagu oleksin filmis Midnight to Paris ajas tagasi. Seda vähemalt interriööri vaadates. Kui pöörad tähelepanu teistele külastajatele, siis on läbivaks jooneks hallid juuksed ja ameerika või briti aktsient. Kõigil ninaees roosa jook kirsikesega.



Baaritöötajad olid kõik ühte ja sama tüüpi - nagu ühe pere lapsed. Meid teenindav mees oli vist juba harjunud, et temast taheti pilte teha. Nägin kuidas mitmed seda tegid ja tal poseerimine juba muuseas väga hästi välja tuli.

Jooki oodates näksisime maapähkleid, mis olid igal laual ja ka baariletil olemas. Märkasin, et põrand on ju paksult koori täis. Olles siinse puhtuse ja korraga juba harjunud tundus see silmale nii röökivalt imelik. Nägin silti...
Võimalik, et ainuke koht Singapuris kus prahi maha loopimine on lausa julgustatud

Siin olid enne meid ka ikka juba mõned koored!


Varsti tulid ka meie joogid. Peale proovimist tuli kelner huviga küsima - noo, pole ju suurem asi? Otse päris nii ei küsinud, aga alatoon oli küll sarnane. Minule tundus jooks päris hea. Võibolla olin atmosfäärist nii lummatud. Magusapoolne oli küll. Aga elamus oli oma hinda väärt;)

Igatahes baarist lahkudes mõtlesin küll, et siia võiks teiste külalistega ka veel tulla.

Cheers! (fotobomb)

Raffles hotell paistab

No comments:

Post a Comment